Koorndijk 84  |  1747 GD Tuitjenhorn  |  Nederland

Kerst Menu Restaurant RuiG 2021


Bits and Bites:


Boerenlandbrood met roomboter, bieslookdip en knoflookspread

€ 6,00

Flatbread, gegratineerd brood van de plaat met crème fraiche, bieslook en ui

€ 7,00

Supplement prosciutto

€ 1,50



Voorgerechten:


Carpaccio van Hollands weiderund met pesto, pijnboompitjes en oude Beemsterkaas

€ 11,00

Terrine van fazant met een frisse salade van zuurkool, geraspte eendenlever en winter postelein

€ 12,75

Huis-gerookte zalm met mierikswortel, Hollandse garnalen met “cocktailsaus” en krokante tapioca

€ 12,75

Gepofte koolrabi gevuld met curry van koolrabi, romige kokosrijst en limoen met gepofte rijst en ponzu schuim

€ 11,00

Tomaten soep van pomodori tomaat en pesto

€ 5,75

Paddenstoelen soep en een wild beignet

€ 6,50




Hoofdgerechten:


Gebraden hertenrugfilet met gnocchi van boerenkool, “zuur vlees” van hertenbout, gebakken witlof en jus van hert

€ 26,50

Gegrilde diamanthaas met marbré van kalfswang en lardo di colonnata, zoet zure sjalot en bordelaise saus en gepofte topinamboer

€ 24,50

Vis van de dag met tapenade van gamba en zwarte olijf, krokante kippenhuid en een jus van kreeft en olijfolie

€ dagprijs

Gebakken gnocchi van boerenkool, geraspte kastanje, gepofte geroosterde topinamboer en schuim van laurier met krokante Pecorino

€ 23,50


Bij al onze hoofdgerechten serveren wij een frisse salade, stoofpeertjes

en frites met huisgemaakte mayonaise

Heeft u een allergie? Meld het ons



Desserts:

“Omelette sibérienne” roomijs van tonkaboon en passievrucht, met mousse van sinaasappel en marsepein, jus van passievrucht en Madagascar vanille

€ 9,00

Baked cheesecake, cranberry, sabayon van champagne en pure chocolade sorbet

€ 9,00

Dame blanche; vanille ijs met chocolade saus en slagroom

€ 8,50

Aangeklede koffie met diverse huisgemaakte lekkernijen

€ 7,50