Koorndijk 84  |  1747 GD Tuitjenhorn  |  Nederland

Over ons


Bernd en Gaby Gerats zijn de trotse eigenaren van restaurant RuiG. Allebei werken zij al jarenlang in de horeca en zijn een perfect koppel op de werkvloer. Met het openen van een eigen restaurant maken zij hun droom waar. Samen met een enthousiast team zetten zij zich in om het de gasten naar de zin te maken.


“RuiG is er voor iedereen die van pure, ambachtelijke gerechten houdt voor een vriendelijke prijs. Een eetgelegenheid waar mensen zich thuis voelen en graag terugkomen. Dat is wat wij voor ogen hebben.”


Bernd Gerats
Bernd is chef-kok en heeft een groot deel van zijn loopbaan in het sterrensegment gewerkt. Hij kent het klappen van de zweep. Met zijn eigen restaurant slaat hij een nieuwe weg in en past alles wat hij geleerd heeft toe in een eigen keukenstijl. “Gerechten net even anders, maar wel herkenbaar en betaalbaar. Ik heb er plezier in om de rijke volle smaken uit de natuur tot hun recht te laten komen op het bord van gasten.”

Gaby Gerats-Tesselaar
Gaby is het gezicht van Restaurant RuiG. Zij is in deze omgeving geboren, getogen en heeft er haar horecacarrière opgebouwd. Een eigen restaurant beginnen is niet alleen een hartenwens, maar ook een logische vervolgstap. "Wij gaan ervoor zorgen dat gasten in restaurant RuiG genieten."

Edwin Swaab
Edwin staat samen met Bernd in de keuken van restaurant RuiG. Hij heeft veel werkervaring opgedaan in verschillende restaurants in de omgeving en zet zich nu met veel plezier in bij restaurant RuiG. Zijn creatieve kant uit zich in mooie gerechten en hij is de perfecte sparringspartner voor Bernd.

Marije van der Hulst
Marije heeft als gastvrouw al heel wat jaren ervaring opgedaan in de restaurantwereld. Zij ziet de mensen graag gezellig tafelen en genieten van de gerechten en zet zich daar volledig voor in.